Sushi Catering Tyresö

Sushi Catering Tyresö

CATERING Tyresö

Välkommen till oss på Sushi Catering Tyresö. Vi är ett modernt cateringbolag som tillagar mat från det japanska köket, med färska råvaror och traditionella recept. Hos oss hittar du det perfekta upplägget av sushi catering för din fest, företagsevent, bröllop eller studentfirande!

Vår mångsidiga meny erbjuder er en underbar uppsättning av olika sushi rätter, sashimi, sushi-rullar eller en meny du själv anpassar speciellt för er. Skäm bort ert sällskap med vårt imponerande Sushi Deluxe-set, lyxa till det med vårt Sashimi-planka eller håll det enkelt med en Sushi-rulle-plockmat som består av rätter vi alla känner igen och älskar. Titta igenom vår meny och hitta den som passar dig eller ditt företag bäst.

Vi gör naturligtvis även sake-rekommendationer till hela måltiden eller till varje rätt och erbjuder en rad andra extratjänster för att er fest ska bli oförglömlig. Vi kan hyra ut serveringspersonal, sushi-kockar och bartenders till festen eller till och med ansluta till er företagskickoff med en hel foodtruck! Kontakta oss idag för mer information.

SUSHI CATERING Tyresö

Det japanska köket behöver ingen närmre presentation. Japanska recept och maträtter har stått sig över tid och är än idag ett av de mest populära och eftertraktade köken i världen. Japanerna lagar mat med stor hängivenhet och kvalitet i varje maträtt, och med vår sushi-catering anammar vi detta.

Sushi är inte komplicerad, snarare är den otroligt enkel i sin grund. Ingredienserna måste vara av absolut högsta kvalitet, med lätt kryddning endast för att framhäva de mest naturliga smakerna. Sushi passar därför de allra flesta tillfällen och sammanträden.

Som ett av få äkta cateringbolag i Danderyd med sushi-catering försöker vi ta matkonsten och maträtter från hela det avlånga landet Japan till din tallrik. Från de Norra delarna varma rätter till södra delarnas lättare måltider.

Det japanska köket må vara populärt, men det är också gravt underskattat. Många associerar sushi med bara de enklaste rätterna som sushi-rullar, nigiri eller sashimi. Även om tidigare nämnda rätter är klassiska, enkla och helt underbara i alla dess former så vill vi naturligtvis sprida vidare det andra ur den underbara matkulturen från Japan. Med vår sushi-catering har du inte bara möjligheten att äta välkända och prisbelönta rätter, du har givetvis också möjligheten att testa nya rätter som våra egna chefs skapat.

Kontakta oss idag för mer information.

Call Now Button